פורום 500Cosmetics Hair
דירוג 500Cosmetics Hair
פורום 500Cosmetics Hair זה הוא המקום שבו תוכל לשתף את הסיפור שלך או לשאול שאלות בנוגע ל- 500Cosmetics Hair וכדורים אחרים לנשירת שיער. הוא נועד להביא לך את התשובות מקוראים שעמדו באותם אתגרים בעצמם ולחלוק איתך את הסיפורים שלהם.
אינך חייב להירשם או להירשם לכלום, פורום נשירת שיער זה ניתן לשימוש חופשי. אל תהסס לדרג את 500Cosmetics Hair ולפרסם ביקורת או שאלה משלך באמצעות הטופס למטה.
מתחת לטופס ההגשה תמצאו סקירות ושאלות אמיתיות של 500Cosmetics Hair שאחרים שלחו בעבר, אז אל תהסס לקרוא ולשתף.
מוצרים וחוטים אחרים זמינים בפורום נשירת שיער שלנו
500Cosmetics Hair מקבל ציונים של 3.7 מתוך 5 , על סמך 57 ביקורות בפורום 500Cosmetics Hair שלנו.
דירוג משתמש מפורט
אם אתה מחפש מידע נוסף, אתה יכול גם לבקר באתר הרשמי:
אתר 500Cosmetics Hairפורום 500Cosmetics Hair
מלא טופס זה כדי לשלוח את הביקורת והדירוג שלך ב- 500Cosmetics Hair .
*פורום 500Cosmetics Hair זה מיועד רק לסקירות מוצר אמיתיות. נא לא לנסות לשלוח דואר זבל, לפרסם מוצרים לא רלוונטיים, לדון בנושאים שיווקיים או עסקיים. אם הפוסט שלך לא רלוונטי, הוא יימחק לצמיתות מפורום 500Cosmetics Hair . כל הפוסטים נבדקים כדי למנוע ספאם ופרסומות. אנו שומרים על פרטיותך ברצינות רבה. לעולם לא נזהה, נשמור או נחשוף את שמך או כתובתך. הפורומים שלנו מאובטחים לחלוטין.
500Cosmetics Hair ביקורות
הערה: רק פרסומים עם ביקורות מוצגים בפורום זה של 500Cosmetics Hair .
לא השתמשתי בו הרבה זמן אבל השיער שלי גדל פי שניים מהר יותר!! זה מרגיש הרבה יותר מלא ועבה גם כן. אני מאוד מופתע מהתוצאות עד כה.
לא מעריץ של התוסף הזה. נתן לי בעיות קיבה איומות. חבר מהעבודה המליץ עליו. זה עבד לו מצוין אבל הבטן שלי פשוט לא יכולה לסבול משהו שיש בה. הלוואי וידעתי מה זה.
כן. גלולות 500Cosmetics כוללות רק מרכיבים טבעיים בעלי מאפיינים טיפוליים ולכן אינם מהווים כל סיכון לבריאות!
מחפשת כדורים שיעצרו את נשירת השיער שלי. האם הכדורים האלה בטוחים?
אני אתן לזה 3 חודשים. עד כה, עברו כ-6 שבועות ולא חלו שינויים. אני כן מרגיש כאילו העור שלי על הקרקפת שלי בריא יותר. זה לא כל כך יבש ומגרד כך שזה משהו.
דברים פנטסטיים! לא רק ש-500Cosmetics Hair עזר לעצור את נשירת השיער שלי מלחץ, הוא צומח בחזרה הרבה יותר מהר. אפילו הרופא שלי התרשם. הוא שאל אותי מה אני לוקח כדי שיוכל להמליץ על זה למטופלים אחרים.
מישהו יודע מהן תופעות הלוואי הידועות? אני תמיד קצת פרנואיד כשמתחילים משהו חדש, גם אם זה נחשב כתוסף בטוח.
אני לא בטוח אם זה עושה לי משהו או לא. התחלתי לקחת אותו בחזרה באוגוסט ועכשיו אוקטובר. אני מרגיש שהייתי צריך לשים לב לכמה שינויים עד עכשיו. חברה שלי אמרה שהשיער שלי מתארך ונראה מבריק אבל הקו החלק שלי עדיין רחב מאוד.
התחלתי לקחת 500Cosmetics for Hair לפני כשלושה חודשים. השיער שלי נסוג די קשה באותו זמן, אבל מאז שהתחלתי את התוסף הזה, שמתי לב שהשיער שלי צומח בחזרה. לא לגמרי אבל מספיק כדי לגרום לקו השיער שלי להיראות כל כך רע.
אני לא מתרשם. אני מרגיש שבזבזתי כסף על המוצר הזה. לא רק שזה לא עשה כלום לשיער שלי, זה גרם לי להתפרץ באקנה של מבוגרים!! אני כל כך מאוכזב.
האם מישהו יודע אם המוצר הזה בטוח לגברים צעירים יותר לקחת? אני בשנות ה-20 הצעירות לחיי. התחיל לאבד שיער בגלל דיאטה מוגזמת ומאימון. אני מגלח את הראש שלי בשנתיים האחרונות כי אני שונא לראות כמה השיער שלי דליל.
הוצאתי הרבה כסף על תוספי שיער וזה הראשון שמראה סימנים מבטיחים שזה עוזר! אני לוקח את זה רק כמה שבועות אבל אני נשבע שאני רואה צמיחת שיער חדשה. אני אמשיך לקחת את זה.
אני לא יודע אם זה היה התוסף לגמרי אבל התחלתי לקחת את זה כשהתחלתי להתאמן ולצפות במה שאכלתי. אכלתי מוצרי מזון בריאים יותר ואני חייב לומר, וואו. השיער שלי לא רק מתמלא אלא שהגדילים מרגישים עבים וחזקים יותר.
התרשמתי מאיכות המרכיבים, לצערי, 500Cosmetics לא עשתה דבר לשיער שלי. לא שמתי לב לשינויים ונתתי לזה חודש שלם!
כמה זמן לוקח למוצר הזה לראות תוצאות? הייתי רוצה שתהיה לי קצת צמיחה והתמלאות מורגשת עד שהחתונה של אחי תתקיים. הוא מקבל את זה במרץ 2021.
לא ידעתי אם זה יעבוד בשבילי אבל קיבלתי את זה בספיישל ונתתי לו שלושה חודשים. בסופו של דבר נאלצתי להפסיק בגלל בעיות בטן. נתתי את זה לאחותי והשיער שלה הרבה יותר עבה עכשיו! אני מקנא.
500Cosmetics עשתה עבודה נהדרת עבור השיער שלי בהתחלה אבל נראה שזה רק עזר כל כך. השיער שלי מרגיש בריא יותר ונראה טוב יותר אבל אני עדיין נאבק עם אובדן ודלילות.
כדורים לנשירת שיער קישורים
השתמש בקישור הבא כדי למצוא מידע נוסף על 500Cosmetics Hair :
לא מרוצה מהדירוגים האלה? נכון, יש בחירה טובה יותר. לפי הפורומים שלנו, ProFollica מדורג כגלולה הטובה ביותר לנשירת שיער על ידי 1476 משתמשים .
דירוג ProFollica הוא 4.7 מתוך 5 .
שים לב, זוהי סטטיסטיקה אמיתית, אתה יכול לבדוק זאת בשידור חי בפורום ProFollica . תוכל ללחוץ על הקישורים למטה כדי למצוא מידע נוסף על ProFollica :
אתר ProFollicaפרסומת
על ידי לחיצה על הבאנר הזה אתה יכול לעשות לנו טובה ולתמוך בנותני החסות שלנו כדי להבטיח שהאתר הזה יהיה מקוון מחר. זכור, לעולם לא נאפשר פרסומים או מבצעים הקשורים לגלולות לנשירת שיער . כל המידע והדירוגים ייצרו רק על ידי משתמשים. אנו מודים לך על תמיכתך מראש ומקווים לראות אותך ב- BestHairLossPills.com ובפורום נשירת שיער שלנו שוב ושוב!
- English
- العربي (Arabic)
- Български (Bulgarian)
- Bosanski (Bosnian)
- České (Czech)
- Dansk (Danish)
- Deutsch (German)
- Ελληνικά (Greek)
- Espanol (Spanish)
- Eesti (Estonian)
- فارسی (Persian)
- Suomeksi (Finnish)